Home » Articles » 78. What People Really Want

Comments

78. What People Really Want — 6 Comments

  • Dear Deb,
   Yes, the MIR-Method coaches all charge a fee for a consultation. However, you can always send them an email first to find out if they are willing to answer the questions you have. There may be a training on the internet to become a MIR-Method Coach in the autumn of this year, through webinars. It will not lead to a place on this website, though, because that’s only reserved for the coaches that I personally meet.
   Greetings, Mireille Mettes

 1. Ik wil genezen zijn van pijnen in het lichaam, vrees om elje keer confrontatie met cancer vanwege constante hoge zuurtegraad & inflamations.
  Ik wil ook gelukkiger zijn, een helper/partner in het leven vinden en een baan die mij het beste schikt. Ook verloatt zijn van naweeen van hernia operatie dit jaar. Ik ben maar 55 jaar en dien nog 10 jaar arbeidsgeschikt te zijn. Hoe kan ik dan gezond worden om weer te kunnen werken en van het leven genieten?
  Ik bij mijn 85 jaar oud vader in huis en ben nagenoeg alleen op deze wereld. Gràag hulp en coaching om hieruit te komen, om weer een gelukkig mens te zijn, waardevol voor de màatschappij. Dank u.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*